Translate

miercuri, 15 august 2007

I'm in a New York state of mind








Pentru ca abia m-am intors din vacanta. Pentru ca inca stau treaz noptile si adorm la pranz. Pentru ca asa spune si cantecul.

Sunt prea multe de spus despre Lumea Noua si steaua ei din frunte... in primul rand ca e chiar noua - spre exemplu, portoricanul care ne-a plimbat prin Central Parc cu bici-risca povestea despre cat de "istorice" (aproape de-o suta de ani!) sunt cateva cladiri... cum ar fi Dakota Building unde a locuit si, din nefericire, in fata careia a si fost ucis John Lenon. Pana la urma, istorie, corect... doar ca la ei in o suta de ani au petrecut deja vreo doua glaciatiuni.

Misto parcul... (asta asa, ca poate nu stiati)... ce e impresionant e ca a fost facut in totalitate de mana omului, in saisprezece ani, dupa ce au dinamitat cateva hectare bune de piatra - sisturile de Manhattan - foarte solida (asta le si permite sa construiasca atat pe verticala). Pana la o dezbatere mai ampla (cum pomeneam mai sus, chiar sunt multe de spus) las cateva poze sa vorbeasca... asa amatoreste cum pot ele :).

Un comentariu:

Just a girl spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.