Translate

miercuri, 4 iulie 2007

joc de glezne

Pentru incalzire, caci fost-am lipsa un pic din peisaj, v-as propune un mic exercitiu de insight. L-am mai facut si cu ai mei pe aici, e amuzant cel putin.

Cautati injuraturi specifice... adica cele mai grozave/ ingrozitoare injuraturi pe care le-ati auzit si de unde proveneau... o sa vedeti ca intr-un fel injura taximestristii (soferii in general) in alt fel oamenii din armata (iata un prim hint, va povestec data viitoare mai mult), alt fel cocalarii si alt fel oligarhii (dupa zice Base, sigur aveti unul langa voi nu va plangeti ca nu stiti ce, cum se comporta). Injuraturile tin de niste resorturi interioare foarte adanci, va pot releva absconse cotloane psihografice in care omu' relationeaza cu lumea inconjuratoare, totul numai bun de exploatat ca si comunicator.

Pana ajungem la miez, un pic mai spre seara cand vin (astept si de la voi) cu episodul "injuratura - profund adevar romanesc", va pot impartasi cateva expresii de folclor contemporan.... asa, de antreu. Astazi, muncitorii de santier:

- "Mah, da' tu esti singur la nevasta?!"
- "Mama, asta e original-stereo-monostop. Tare!"
- "Auzi, ti s-a facut de cai mascati?"

3 comentarii:

Monica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Capa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RubiK spunea...

uhh uhhh... una amuzanta:
"Ceapra matii",
si o intrebare: creativii cum injura? "du-te-n outdoor-ul meu " /:)