Translate

sâmbătă, 25 august 2007

America - Myth Busted #2

Americanii mananca nesanatos.

Neadevarat. New York a fost singurul loc unde am avut sansa sa mananc salata cu... salata (la un hip food bar la Donna Karan). Este adevarat ca partea a doua de salata era "wrapped" intr-un fel de pita extrem de subtire dintr-un blat de nu's ce chestie foarte gustoasa dar inofensiva in lupta cu silueta. Ok, era mai ales pentru executivi si manechine. Dar peste tot sunt raspandite localuri a la Sandwich Factory de la noi (doar ca la puterea a zecea ca marime) unde au peste jumatate din meniu doar cu salate si nu vand alcool. Nemaivorbind despre restaurantele de fitze (stil european), unde carnea este un pic mai mica decat ciuperca si sta ascunsa sub ea. Ce vreau sa spun e ca ei se preocupa mai mult de capitolul asta decat noi, care doar clamam mai des.

Evident, daca exista un loc unde se poate pune in scena Gargantua si Pantagruel in viata de zi cu zi tot America este. Depinde cat de mult vrei sa te autoflagelezi la sala ulterior "indulgingului".

4 comentarii:

boo spunea...

new york-ul nu e america in aceeasi masura in care bucurestiul nu e embryo. dar f misto cu fabricile de salate, mewants.

Capa spunea...

asa este. de aceea spuneam mai devreme ca America inseamna practic patru puncte cardinale - New York, Chicago, L.A. si Miami (iar aici mai degraba inseamna Americile la un loc... mai intai iti vorbesc in spaniola).
cat despre salate da, e o experienta... cred ca pot dezvolta o intreaga cultura gastronomica doar cu salata. asta este practic masa la ei... salata cu ceva.

Monica JITARIUC spunea...

dar mici aveau?

Capa spunea...

:))... mici nu aveau... de altfel, nimic la asemenea dimensiuni... nici macar scrupule.