Translate

marți, 8 ianuarie 2008

Videanu decorat ???????!!????!!???

Tocmai ce m-am intors din vacanta de undeva cu soare, ceva frumos, ceva deosebit. Ma pregateam sa va ametesc un pic cu poze cliseu, din alea "blanoase", lame, dar pe care le mai lasam un pic pe desktop ca ne-ar placea sa fim acolo. Cand, deodata, o stire mi-a zdrobit si mica rezistenta la frig si nameti dezvoltata in ultima vreme si m-a imbolnavit de moarte. Primarul Videanu a fost decorat de Presedintele Basescu..... cum ar veni, satrapul sef l-a decorat pe aberantul sau locotenent, incapabil de bun simt dar capabil de mari rahaturi dambovitzene.

Propun sa-l decoram si noi, cu fiecare aparitie publica.... cu cate o rosie uitata in frigider, cu cate un maidanez uitat in colt, inghetat-putrezit, cu cate un gunoi aburinda, cu ceva cu care se asorteaza foarte bine primarul asta sinistru!!!!

Mama ce mi-a suflat asta chefu' de a mai scrie ceva...

4 comentarii:

silentbob spunea...

Pai cum sa nu fie taica decorat...
Cand a spus el ca zapada ramane pe strazi pana la primavara....ca ceo-ti vrea....sa aduca el oameni sa tie coshuri in brate sa prinda zapada?...cand vrea el sa interzica circulatia masinilor cu exceptia celor 4x4....cand a zis micutu' "asa si?....am fost plecat o zi....care-i treaba" cand afara era Siberia. Pai tu puteai fii amice asa de complex si elaborat? Ma rog daca merita o decoratie in tot cazul era una post-mortem....si asta cat mai repede.

Capa spunea...

exact!!! bine Bobule, ai pus iara puntu' pe i... sa-l decoram post-mortem, ca nu mai suport!!!

RubiK spunea...

Da daca il decoram cu o bordura in frunte ce zici? !
Hehe...uitati esentialul: bordurile!!!

Anonim spunea...

cine stie poate asa ramane in istorie. Parca si vad: "Adriean Videanu primar decorat la vremea aceea si de conducatorul tarii...".