Translate

luni, 21 ianuarie 2008

Din dragoste de muncaCa tot se apropie AdPrintu' - si noua ne place mult festivalul asta - tot despre "piatra de hotar" in comunicare, printul, as dezbate si astazi (de parca ieri am fost prezent.... ce palme mi-as da.... o ard si eu ca si cum as avea vreo constantza pe blog, iertati-ma).

Ca subiect as propune campania noastra pentru Beretta (centrale termice) care a inceput in decembrie cu executiile pe poster indoor si de saptamana trecuta se regaseste si in presa (aceea potrivita, nu in "Mireasa" sau mai stiu eu pe unde).
Am construit machetutze ale casutzelor cu pulovaras si cojocel (multumim Ciprian), le-am pozat frumos (Cosminelu' forever), apoi le-am integrat (bine Cici) in peisajul urban pe care l-am gasit mai bun. Trebuie sa va spun ca este cvasi-imposibil sa faci genul asta de poza in Romania, fratilor... daca te-au vazut cu aparatul foto pe strada, fiecare dintre proprietarii caselor sar la tine pentru un fee cam cat o masina!! Dar ne-am descurcat pana la urma.

Echipa: Cici (art direction & retouching), Mimi (copy) si Cosmin Gogu foto. Evident supervizati de subsemnatu' :).
Ca intotdeauna, apreciez orice critica aveti a-mi impartasi.

6 comentarii:

IronMAN spunea...

frumoasa executie. dar nu e uzat sloganul? ("image ready"; "hd ready"; "vista ready", "branza-de-oaie ready")

capa spunea...

pai era o referire constienta, intentionata, la toate cele pomenite de tine :)... ne gandeam sa amendam toate beneficiile virtuale de genul ala - "ce or sa vina" pentru produsul actual (gen Vista sau HD) - cu venirea inevitabila a iernii.

si ne putem juca, pentru ca nu e sloganul, e un doar un headline mai bine plasat.

albeenah spunea...

mie imi place la nebunie!!! asa cum este..fara amendamente!!!

iancu spunea...

Nice and clean, bravo :)

TV de Plasma spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

Anonim spunea...

O sa imi fie mai cald? O sa am un consum mai mic? Care-i poanta? De ce B si nu y ? Centrala B incalzeste casa? Atat? Nu toate fac acelasi lucru? Concept slab.Pacat de art

Vlad