Translate

marți, 4 decembrie 2007

Sa revenim la treaba...


Am un print recent pentru clientul Wienerberger si ma intrebam voi cum il gasiti? Bogat vizual (interesant) sau aglomerat?

6 comentarii:

Sahara Penguin spunea...

aglomerat

Capa spunea...

mda... de aceea mai lucram la el... si il public pe masura ce il mai "ciufulim" :)

flx spunea...

mie mi-a atras atentia intr-o revista. era cu totul altfel fata de restul machetelor. nu mi se pare aglomerat pentru ca descoperi lucruri pe masura ce te uiti. mie imi place

ina w. spunea...

Prea incarcat si te nauceste la prima vedere; are un mesaj negativ. Ar fi mai fain ca cei doi sa fie prezentati intr-o ambianta calda si linistita, "departe de lumea dezlantuita", aratand astfel avantajul unui astfel de sistem.

silentbob spunea...

ma tu ne iei la mishto?....ai bagat un pic de mar-u si ai umblat la saturatie???....al dracu bagabont. Mie imi place asa cum era...flx are dreptate. Mai tii minte ad-ul de la Virgin?....ne-a luat o zi intreaga sa descoperim trupele. Si eram 2 etaje. Noroc cu Pic ca stie multa muzica

Capa spunea...

;)))... da bob, frate.... tocmai ca imi aduc aminte de Virgin si genul asta de descoperire il vrem si noi aici.... insa mai lucram la stil, d'aia va propun etapele intermediare.... ca ideea si bogatia de elemente va ramane... ca asta ne-a dat noua prin cap, na.