Translate

marți, 4 decembrie 2007

Work in progress


M-am gandit sa facem exercitiul asta de tip "public feedback" mai interesant: o sa postez toate etapele intermediare ale printului de mai jos, pe masura ce incorporam cate un comentariu util. O sa fie asa, un fel de "corectura pe fatza"... un alt fel de open source.

Sa ne intelegem, nu credem ca e vreo idee atinsa de geniu, dar e day-to-day work si cred ca este un exercitiu folositor. Sa vedem daca ajungem de la bine la mai bine... macar asa, de dragul antrenamentului :).

2 comentarii:

silentbob spunea...

Srry... aici trebuia sa fie.
Ma tu ne iei la mishto?....ai bagat un pic de mar-u si ai umblat la saturatie???....al dracu bagabont. Mie imi place asa cum era...flx are dreptate. Mai tii minte ad-ul de la Virgin?....ne-a luat o zi intreaga sa descoperim trupele. Si eram 2 etaje. Noroc cu Pic ca stie multa muzica.
Apropos...si daca onor clientu' il vrea pe portrait...ai?...acu sa te vad.

albeenah spunea...

Eu am o problema cu gunoierii aia...ce cauta camionul de gunoi atat de aproape de usa? Inteleg ca in ilogica "compozitiei" orice miros, sunet, senzatie sau simt deranjat se justifica...dar parca aia sunt prea acolo...nici macar nu se vad de la geam...N-ar putea poate sa stea ei la bucatarie...sa stranga direct apa de ploaie in cani, ouale de gaina in timp ce cocosul o cearta...si sa arunce gunoaiele direct in camionul care se vede pe geam...venit prin spatele curtii...gata..xcuse mai rambling...prea mult de lucru...si prea putina izolatie de nebunia din jur