Translate

luni, 26 octombrie 2009

Ai parte. De carte. Si nu numai :).


Surori si frati,

Imi face mare placere sa va anunt ca reincep cursurile Gradinitzei Cannes - a.k.a. Scoala Alternativa pentru Gandire Creativa. Va invit pe toti cei interesati de o cariera in industria romaneasca de comunicare sa considerati serios aceasta optiune.

Eu am cunoscut ce poate face, pe propria piele :). Este o scoala care intr-adevar obtine/ va conduce catre... rezultate. Nu o foaie buna de inramat, ci progres profesional concret. Noi, in agentie, am putut alege dupa sute de interviuri trei oameni dintre cei care au venit de pe bancutzele Scolii Alternative. Alti doi dintre "copiii" mei de aici au urmat cursurile si au putut experimenta Dubai Linxu' si, mai ales, Cannesu' de aproape. Au avut parte si de speakeri si de traininguri absolut inspirationale. As mai pomeni si tanara echipa a lui Dobrita de la Grey care multumita Scolii a putut participa si castiga primul leu de bronz la Young Lions. Pe scurt, sigur va va folosi. In plus, mie imi place si ca in logo e prezenta oaia neagra. Nu va simtiti la fel :)?
Iata mai jos si un mesaj de la organizatori. Multumim Teo Migdalovici!

The Alternative School for Creative Thinking face selectia pentru semestrul Eurobest.

O saptamina ne desparte de deadline-ul inscrierilor la cel de-al saselea an al The Alternative School, contextul in care peste 500 de tineri s-au format cu profesori valorosi. Cei mai buni dintre ei au participat apoi la specializari si competitii de elita. Cannes Lions, Eurobest si Dubai Lynx sunt festivalurile unde peste 70 de tineri romani au fost prezenti in calitate de competitori sau delegati. Gold, Bronz sau Order of Merit sunt distinctiile primite de-a lungul timpului de tineri participanti la competitiile Scolii.

The Alternative School for Creative Thinking recruteaza echipe cu abilitati de gandire laterala, capabile sa-si traduca ideile inspirate in practica (indiferent ca e vorba de un eseu, un print, un banner interactiv sau un filmulet.)

Profilul aplicantilor? Masteranzi, doctoranzi sau studenti in ani terminali, fluenti in engleza, cu atitudine constructiva, interesati de evolutie personala, care vor sa fie la curent cu dinamica globala a disciplinelor comunicarii si inteleg ca prin efort, traininguri si experienta acumulata pot fi performanti nu doar la nivel local, ci si international.

Cursurile si briefurile se centreaza in jurul urmatoarelor discipline: visual craft, creative media, design, cyber, creative PR, strategie si branding.

Aplicatiile exceptionale vor fi recompensate cu bursa (autorii lor nu platesc taxa, dar lucreaza punctual, pro bono, pentru proiecte in diverse agentii, in sistem de internship).

Cei interesati pot cere detalii la gradinita@canneslions.ro sau la 0744 10 50 15.

Mai multe la www.thealternativeschool.com/blog , www.canneslions.ro , www.canneslions.com , www.eurobest.com

Niciun comentariu: