Translate

vineri, 9 ianuarie 2009

Din ciclul: suntem "big in... France"




Si nu "in Japan" cum ar fi spus cantecul. Eh, dupa super-placuta surpriza din toamna cand ne-au contactat cei de la Culture Pub (da, celebra emisiune de pe M6) sa ne ceara spotul Gusto pentru a-l baga in emisiune - check out the link - (aveti rabdare sa treaca urecheala pe care o aplica campaniei Saatchi "hola, soy rumano") - iata ca Franta ne loveste din nou, cu o bataie prieteneasca pe umar mai dulce decat orice compliment. BeauxArts ne-a scris in decembrie pentru a ne cere vizualurile campaniei Bitdefender. Tam-ta-na-nam!

Le-am trimis, totusi crezand ca e vreo farsa si am asteptat sa treaca vacanta s-o revendice cineva. Ei bine (probabil inspirati de premiul de la Epica obtinut de campania asta) chiar ne-au publicat :)! Si mai tare e ca ne-au facut un super-comentariu, cam asa cum bagam si noi in generala pentru Eminescu... de sunt convins si acum ca s-ar cruci saracu' de cate simboluri gaseam noi prin versurile sale.

Bine Ome!
Bine si Cezarica (ca au omis frantzujii)!

5 comentarii:

Cristian Ungur spunea...

Tres bien, monsieur! Bravo! Adevaru' ca Bitdefenderu' rules!

Capa spunea...

Multumim frumos, la mai mare si voua anul asta!

Anonim spunea...

Ome este un adevarat

(si lui ii plac fetele cu putin burtica, ceea ce il face si mai misto)

Anonim spunea...

Ei, bine ca mai ai unde citi si chestii mai realiste despre Romania in lume.

Anonim spunea...

Sunt Ana-Maria Mihai de la Advice Students! V-am trimis mail in urma cu aproape doua saptamani pentru a va invita la evenimentul nostru de traditie, Adrevolution! Este vorba de 25 februarie, conferinta in care se va discuta despre printuri. Dorim sa ne fiti si moderator la aceasta conferinta!

Am sa astept un raspuns de la dumneavoastra, pentru a va putea da detalii despre sala, ora, invitati si alte informatii legate de acest eveniment.

Toate cele bune!