Translate

sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Bogdan Olteanu pentru Colegiul 1!



Nu e nici un secret faptul ca sunt liberal, ca orientare politica. Pentru ca e singura doctrina in care cred, pentru ca am avut strabunici in PNL-ul vechi, pentru eu cred cu putere in "individ nu mase", in progres si in dreptul inalienabil la proprietate, pentru ca asa sunt eu, de dreapta.

Pe Bogdan Olteanu il stiu de pe vremea cand participam si eu la intalnirile Tineretului National Liberal si incercam sa transformam entuziasmul in ceva. Bogdan a si reusit. Si il admir nu pentru ca se tunde ca mine ci pentru ca, asemeni mie si multor altora, s-a saturat de cloaca. De imbecili, cocalari, imbacsiti, pseudo-modesti, cacanari, ingusti si creiere veline. Da, Bogdan e ala dintre noi, exact ca noi, dar care a gasit si resursele interioare sa tina piept politicii si sa strige pentru noi. D'aia e si neplacut sau caustic pentru unii. D'aia insa il votez eu!

http://www.colegiul1.ro

Stiti care-i culmea? Contra-candidatul sau in cartierul asta este nimeni altul decat Onoriu... din clanul tziganesc cu acelasi nume (din partea PNG, garantat Gigi Becali cum ar veni). Sa'nnebunesti, nu?

4 comentarii:

Anonim spunea...

sa nu uitam de Serginho, El Grande "m-au ciuruit", care tot la coledjiul 1 se voteaza :)))

Capa spunea...

Ezagt... cum apare el cu pumnii asa stransi in ipostaza de nostalgice amintiri cand Ringul era cel mai "occidental" film romanesc.... Andreeeeeeei!.... :))

Anonim spunea...

:) cred ca ai primit si vederea de la &1, nu?
:)

Anonim spunea...

si eu tot in colegiu 1 si tot cu el.
Eu nu sunt vreun mare liberal, dar omu e chiar civilizat.

Moshteanu