Translate

miercuri, 26 noiembrie 2008

Back to business

Va prezint in premiera noile spoturi pentru URSUS fara alcool, made in Publicis. De maine le veti vedea si pe TV.

Am pornit de la un insight descoperit de noi impreuna cu onor Clientul - bine Harry ;) - cum ca, la temperatura corecta pentru o bere (cam 4 grade Celsius, max 5) aceasta bere fara alcool are un gust aproape identic cu berea normala. Si am repetat testul de mai multe ori, pana am terminat lada (deh, puteam sa si sofam, nu ni se urcase la cap :).
Mai mult, am repetat versus competitie. Tot asta a iesit mai aproape. Hopa - tocmai buna de exploatat creativ micutza descoperire.

Ceea ce am si facut, va rog urmariti cele doua spoturi si aruncati cu opinia dupa mine.
Credits: Petru Teodorescu (senior copy, pe el l-as mentiona in primul rand, ca el le-a scris), apoi Cristian Anton (art director), Liviu Efrimov (AV producer), Ema Ionescu (account director) si Diana Dragomir (account executive).

Chapeau! pentru Radu Muntean (regizorul) si Tudor Lucaciu (DOP-ul) care au reusit sa surprinda exact genul de umor si atmosfera pe care ni le doream.

Respect ptr Andu - absolut senzationalul editor de la MME.
Respect Electric Brother pentru tot (stie el).

Evident, multumiri sincere pentru Dima, Potop si Alina Mircea - producatorii de la Multimedia Est (casa de productie care a facut totul posibil, multumim Dragos Valcu)... da, m-a apucat asta cu multumirile, nu-s ce am (da' si ei merita).

Acu' mi-e si frica sa vi le mai arat... ca dupa papirusul de credits o sa va asteptati la cine stie ce productie... nu despre asta e vorba. Nu stiu ce-o sa credeti voi, insa eu zic ca este, in sfarsit, un pas nu in miriste ci catre autostrada aia unde tintim.

8 comentarii:

Anca spunea...

L-am vazut si pe al doilea, da' zic aici unde-s creditele, sa va nimeresc pe toti:

Foarte curat, foarte friendly, subtle witty humour included. Da, mai, sectia reanimare publicitara e up and running. Deja m-am saturat de cate ori am zis "I'm so proud of you." Tre' s-o notez cu ceva si aia e. Uite, pun un + de-acuma acolo unde vine aia cu pride-u'. Champagne to the whole team!

Capa spunea...

multumim frumos, sper sa ne ridicam mereu la nivelul asteptarilor... nu ne suflam singuri in trompeta, pot doar sa iti spun ca ne straduim sa facem dracului ce trebuie (si day-to-day nu doar cu ambitii de festival)...

Anonim spunea...

bai
sunt corecte, dar nu dau pe spate. Hai ca le-ai laudat cam tare :-)

Altfel, ma bucur ca s-au strans impreuna multi baieti valabili. Am lucrat cu majoritatea - Petru, Efrimov, Einhorn, Parshu, Andu, Electric Brother, Vilcu, Muntean, Lucaciu. Super de baietzi!

Felicitari pentru achizitia echipei Edi - Parshu!

moshteanu

Anonim spunea...

Un pas mic pentru publicitate, dar mare pentru Ursus. Eh...

Anonim spunea...

pe langa insight-ul "functional" declarat, legat de gustul berii, mi se pare mult mai puternic cel "emotional" - testele rudimentare de alcoolemie... asta cred ca transmite cel mai bine beneficiul produsului.

Simona spunea...

Foarte tare campania! Tare sunt curioasa sa stiu care e gustul...

Capa spunea...

multumesc frumos pentru opinii... asa este, un pas pic, dar este inainte :). nu in lateral sau inapoi, k pana nu demult.

altfel eu sunt chiar foarte fericit cu ele... fie si pentru ca nu vreti sa stiti prin ce am trecut sa prindem/ surprindem genul de umor sec (oarecum nordic) pe care ni-l doream.

Andrei spunea...

Pe parintii tai i-ai uitat, sau erai beat?