Translate

vineri, 5 septembrie 2008

Revealing - Bitdefender





Site-ul original este in romaneste (pe print aveti traducerile cerute international). Trebuie sa mai precizez ca nu am avut voie sa-l denumim "sparge site-ul asta" din nu's ce motive juridice, cum ca am indemna la prostii :). Drept urmare: www.spargecoduasta.com

11 comentarii:

Anca spunea...

Deci Razvan, o buna bucata de vreme am crezut ca tin Publicis-ul pe primul loc in topul preferintelor pentru ca imi transmite idei foarte misto. Wrong. De fapt e acolo unde e in topul preferintelor pentru ca, bonus, imi si induce idei foarte misto. Cred ca de fapt asta e creativitatea care merita intr-adevar premiata. Efectiv te ajuta sa depasesti un prag la care te-ai blocat de-o buna bucata de vreme. Mi-am amintit de vremea cand faceam atletism. Exact asa era. Pe cand simteam ca mai mult de 25 de ture de stadion nu-s in stare sa duc, ma trimitea antrenorul pe pista la aceeasi ora la care se antrena Gabi Szabo. Si uite-asa se faceau 30 din 25. Thanks. Again.

Capa spunea...

Draga Anca, ma bucur tare sa citesc aceste randuri si in acelasi timp incerc o modestie pioasa. Sincer. Uneori cuvintele mari ne coplesesc, suntem mai obisnuiti cu critica (constructiva). Si eu experimentez acelasi lucru cu multe campanii pe care le gasesc in jurul lumii si cred asemeni tie ca, intr-adevar, creativitatea trebuie sa inspire. Daca am reusit fie si ptr o secunda asta, suntem muti si modesti. Rien va plus.

Anonim spunea...

Tare! S-ar putea ca Reagan, de sine statator, sa nu fie clar.
Cand va fi siteul functional? A cui a fost ideea cu mecanica (daca am inteles-o corect - ti se da un site/soft de hackuit si daca ai reusit, ai primit jobu')? Si, mai ales, credeti ca intr-o tara unde-i criza atat de mare de programatori incat interviurile nici nu incep pana nu se stabileste clar salariul de mii de euro chiar o sa se chinuie cineva sa se angajeze la bitdefender?

Capa spunea...

Ideea a fost a noastra (altfel cum as fi avut tupeul sa o postez aici?), si da,... se da un site - www.spargecoduasta.com (nu se poate spune "site" din nu's ce motive juridice, ca indemni la prostii :) si daca ai reusit... ai jobul! (evident smecher, pe masura efortului).
Pai daca vor mii de euro, na, sa incerce :). Exista deja o versiune de site working, dar va fi pus bine la punct in curand.

Anonim spunea...

Aolio, paranoia asta publicitaristica gen "oare ma acuza de plagiat???" ma scoate din minti! Nu vroiam sa spun ca ideea e furata, m-am gandit doar ca poate ca mecanismul de concurs a venit din partea clientului, atata tot :) Scuze si keep up the good work!

Capa spunea...

stai frate/ soro ca nu m-am atacat :)). doar povesteam cum stau lucrurile.

Anonim spunea...

http://labnol.blogspot.com/2005/06/microsoft-challenge-hack-me-if-you-can.html
Intr-adevar nu seamana pentru ca nu e o campanie de recrutare. Faine vizualurile, dar ideea si copy-ul Microsoft.

Capa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Capa spunea...

pai sa o luam asa:

1. habar nu aveam ce a facut Microsoft nu stiu pe unde .... si ar trebui sa avem parte de aceasta prezumtie din moment ce nu e vorba de o campanie ci un program intern la ei acolo;

2. care copy de la ei?.... adica intre programul lor si ideea noastra - caci in romaneste s-a nascut campania asta - dacapotispargesituasta.ro te angajam.... mie nu prea imi pare cu asemanare.

Capa spunea...

eu mi-am dilit singur comentariul de mai devreme, caci il scrisesem prea repede si mancasem jumatate de litere :)...

Anonim spunea...

Site-ul spargecoduasta.com e foarte misto dpdv marketing, dar practic pentru cei care doresc sa parcurga etapele e cam inpractic pentru ca raspunsurile care se asteapta de la tine sunt vagi... cred ca site-ul ala a fost facut de unii de la marketing care habar n-au ce e aia C++, antivirus sau job in it... io m-am impotmolit la problema 3 ca nu am stiut cum sa numar liniile din programul postat pe site ca nu zice daca incepe de sus sau de jos, de la 0 sau de la 1, plus ca mai sunt si erori in formatarea IE, iar pe Mozilla site-ul are niste buguri la uploadu de fisiere... made in .ro powered by Softwin!