Translate

marți, 30 septembrie 2008

Nu-i masina ca Meganu'...

Stiti ca avem un mare client drag noua - Renault. Drept urmare, consecventi fiind principiului - "daca nu testezi pe pielea ta, habar n'ai" - mai toti la Publicis conducem cate o masinutza din gama Renault. Ce sa vezi? Ne-au surprins foarte placut. Eu, in doi ani cat am alergat cu Meganu' (1,5 motorina, dci, 100 de cai putere, tzasneste la semafor de zici ca nu-i adevarat), am deschis capota o singura data - sa pun apa ptr stergatoare si atat. Piesa de rezistenta: cel mai mic consum ever... o data pe luna ajungeam la benzinarie si atat... absolut incredibil. Ah, si ce-i mai tare si mai tare e ca... n-ai nevoie de manual! E genul rar de masina absolut intuitiva, de o simplitate seducatoare (ptr sofer, altfel are tot ce iti poti dori ca tehnologie, direct din standard, nu k in cazul altora unde si rotzile intra ca optiune). Te poti sui prima data in ea si ai sentimentul ca o stii deja. Si-ai pornit.

Eh, minunandu-ne noi de toate aste lucruri si mai descoperind o serie lunga in jurul lumii, ne-am decis sa impartasim. Cu mana pe inima, despre surprinzatoarele fapte ale acestor masinutze si ale unui brand mai cool decat stie majoritatea.
Vreau sa pomenesc si sa felicit pentru initiativa pe Cezar (Panait) si pe Dragos (Ometita) echipa de aur de pe acest cont (laudele se dau in public, m*** in particular, asa ca nu fiti surprinsi de recurentza acestor atingeri languroase in vazul lumii :).

Drept urmare, cec aut urmatorul blog, vrem sa va tinem la curent total onest si ne-publicitar cu brand-ul asta, in al carui fan club intram:
http://lenewsdelaweek.wordpress.com/

6 comentarii:

Oana Maitsei spunea...

Capaaaa!:)
Am fost cu Meganu' in vacanta in Croatia si pe drumul de intoarcere ni s-a stricat. In Serbia. Am impins-o pana in Romania. :)
De ce? Pentru ca am bagat benzina in loc de motorina si am chinuit-o vreo 15 km.
Pups! Dor!

Capa spunea...

Ce surpriza placuta, Moniqueeeeee :)!
Pai vezi cum te-ai purtat cu el... ?
Eh, vestea buna e ca se repara mai usor decat majoritatea masinilor :).... te cred si eu cu limba aia croata :).
Abia m-am intors de la Portoroz, povestim pe larg zilele urmatoare. Pup!

Oana Maitsei spunea...

Felicitari pentru Portoroz.

Anca spunea...

Razvan, congratulations and thanks for making it easier to talk about Romanian advertising to all those pretty Londoners!

Wide hugs, my way: http://www.youtube.com/watch?v=cVuh1Ymve2I

Capa spunea...

heiiiii.... you're in London, huh? Bravos, iata-te :)! Bafta!
Multumim frumos, ma inclin!

Anca spunea...

Still have "a li'l bit" of struggle to add until I actually MOVE there, but I'll eventually make it for good when the time is right. Deocamdata raspund la provocari si lansez altele la schimb, contra training-uri from some monsters of theirs. Insa resuscitarea nu ei mi-au aplicat-o, VOI mi-ati aplicat-o! Nu ma mai las de Art Direction cat oi fi si-oi trai, that's a promise! --thank God I'm so young. Love you all!