Translate

luni, 22 septembrie 2008

Multumim biroului Cannes Lions Romania!



Recent am avut bucuria neasteptata sa fiu ales membru in juriu la Eurobest!! Sa-mi f** una!! Nu vreau acum sa-mi suflu singur in trompeta, dar trebuie sa fac un pic de dreptate istorica, d'aia scriu.
Pentru mine, in momentul in care Teo Migdalovici (Cannes Lions Romania, Migdale Amare, me.alchemy, Gradinita Cannes) si Roxana Balan (primul sau ministru :) mi-au anuntat nominalizarea... s-a terminat meciul! S-a desfacut sampania, s-a pupat nevasta, s-au sunat parintii. Gata. Beton, onorat, emotionat, trotilat.

Cand am aflat ulterior ca eu si Corina Bernschutz chiar mergem mai departe si am ajuns in juriu (eu la clasicul atl si ea la media) nici nu mai stiam ce sa spun. Respect pentru toti nominalizatii, ca lui Dorian inca-i spun Nene cand ne vedem.
Respect pentru ca am ajuns din bucatica asta de lume sa fim evaluati de oamenii aia care fac Cannes-ul ce e Cannes-ul. Si atunci, ce mi se pare ca lipseste?

UN MARE MULTUMESC pentru Teodora si Roxana! Pentru lobby-ul indelungat, priceput si rabdator, care a facut sa isi intoarca fata catre Romania cine trebuie.
Prea usor credem ca ni se cuvine ceva... si in naivitatea noastra credem (ca la fotbal), inainte de vreme, ca am ajuns brazilienii Europei si d'aia meritam.

Romania nu pupa nici un fel de atentie de nivelul asta daca nu era Teo si tot ce a dezvoltat ea. Eh, sa nu cad si eu in pacatul asta, spun aici deschis: ma inclin, multumim!

11 comentarii:

Anca spunea...

Lobby-ul ala n-a fost in vant, n-a fost fara ca ceva sa induca suficienta incredere din care mai departe sa rezulte energia si inspiratia cu care se pot schimba ganduri = oameni = lumea. Wide hugs, Razvan, reaaaally proud of you.

Capa spunea...

sarut-mana, asa zic si eu... daca nu-i facea cineva atenti, puteam noi sa facem oricate tzukahara :).

Capa spunea...

apropos, nu am uitat, am sa revin cu raspuns pe mail, doar ca nu am avut timp nici sa mor zilele astea...

Anca spunea...

no uite la el, ce zic eu si cum traduce el. Esti fixat pe modestie extrema! Ai inversat relatia cauza-efect! Eu zic ca nimeni nu se baga sa faca lobby-uri la nivel inalt alimentandu-se din nimic. Get a mirror!!!! Stii care-i problema cand te simti pe treapta de jos chiar daca esti pe treapta nr.345325? E ca poate faci un pas cu mare incredere inspre a calca pe trotuar. Si nu-i la fel ca daca chiar ai fi pe treapta de jos! Modesty is not always a plus! (Take your time with that reply. And celebrate, it's all YOURS!)

Anonim spunea...

Felicitati! Personal nu sunt un mare fan al festivalurilor de creatie, insa pana una alta, daca asta e etalonul recunoscut de industrie, e fosrte bine sa fii acolo sus.
Dai de baut cand vrei tu, nu-i graba :-)

Si sarutari de maini doamnei in alb din poza :-)

Moshteanu

Capa spunea...

:)).... cum ne vedem, cum dau de baut ... Doamna in alb e Roxana, am sa-i transmit :).

adrian chiuhan spunea...

Felicitari!
Unguru

Anonim spunea...

Se stie unde vin cu un cartus de Kent lung si un abonament la Neckerman inainte de festival :)

ana si maria spunea...

felicitari, cu drag si admiratie. imi place sa vad ca oamenii care trebuie primesc ceea ce trebuie.
keep up the good work.

unul din cei 15 gradinari de anul asta :)

Anonim spunea...

Anonimul cu tigarile Kent: lasa-te de fumat, dauneaza grav sanatatii.La fel si invidia.
Razvan, iti meriti nominalizarea.Oamenii observa. Jorg, Dorian - bravo.

Capa spunea...

fratilor, relax :))... "pa tranchilitate" cum ar spune un amic :)... omul de mai devreme facea o gluma de interior pe care stie ca o gust.
e ok, oricum multumesc frumos pentru gandul bun!