Translate

luni, 8 septembrie 2008

Continuam cu print si revin cu TVC



Campania de anul asta pentru clientul nostru traditional HP. Astazi "Teatru Virtual", evenimentul din fiecare primavara timpurie prin care HP incurajeaza tinerii sa se exprime artistic folosind si "tehnica de calcul".
S-a intamplat atunci campania - prin facultati, licee si teatre - dar cum anuntam mai devreme ca venim cu "cartea alba" a festivalului o postez si aici.

Credits - in totalitate - Catalin Rulea (art director).

3 comentarii:

Anca spunea...

Mie mi se pare interesant la ce posturi primesti comments si la care nu primesti. Uite, eu gasesc ca sunt mai multe de zis aici decat la "viermisorii de mamaliga uscata" (care da, e seriously cool, mai ales in contextul produsului, care stim noi cum se promoveaza pe la noi on a regular basis). Mi se pare ca sunt mai multe de zis aici, in sensul ca, nu in mod neasteptat, din nou e o idee cu toate temele facute. Totusi, desi executia e foarte curata si foarte friendly, nu da pe dinafara in termenii spectaculosului, adica nu prea te prinde atmosfera de show uitandu-te la print-uri. Merita impinsa realizarea mai departe, mai inspre un realism care sa sustina realmente feeling-ul ala ca da, dom'le, se poate si in virtual. Uite, o modificare minimala, but with a huge, consistent effect ar fi renuntarea la schematizarea draperiei in directia aia de 3DMaxcandoanythingbutsensitivethings. O simpla texturare si o imblanzire a contururilor alora gen desen animat schimba radical atmosfera. (Normal eu cand fac critica, o fac din perspectiva Art-ulu.) In rest, inca o data aplauze -- e un test, sa vedem cand incepeti sa v-o luati in cap. :) Wide hugs to the entire creative department.

Capa spunea...

draga Anca, multumesc mult de tot pentru timpul petrecut si analiza extinsa a lucrarilor. sincer, e mare lucru sa-si mai ia cineva timp sau rabdare sa iti dea un feedback pe bune. ma inclin!

o sa mai aruncam o privire atenta peste layout, din cate stiu am folosit poza unei cortine reale... stiu ca pare putin probabil pentru ca arata cam artificiala.... insa da, clar s-ar putea perfecta.

Anca spunea...

Hai, ma' Razvan, nu ma lua chiar asa-n serios, ca ma spariu. :) Mie-mi face bine ca exercitiu de analiza, keeps me fit. De fapt eu am sechele din facultate, nu-mi scapa nimic. Chestia-i ca ochiu' asta uman, asa cum il conduc centrii nervosi, e mult mai fericit cu iluzii optice, cu spatii de completat cu imaginatia, asa incat nu-i face placere sa vada un clear-cut extraordinar. E ca si faza aia de la animatii, ca te chinui ca nebunu' sa scoti o miscare super realista si la final tre' sa-i dai un motion blur, ca ochiu' nu stie sa citeasca miscari inregistrate perfect, e obisnuit cu limitarea lui naturala in perceptia numarului de frame-uri/sec., peste care se suprapune obisnuinta video-urilor, in care camerele nu-s in stare de captare full frame range, asa ca rezulta un blur de miscare anyway. Intr-o trecere in mare graba peste jpeg-ul mic si dragutz, cam pe-aici zice ochiu' ca lui ii ajunge claritatea si lumina i se pare in curs de globalizare: http://3.bp.blogspot.com/_T7OgzrFlAOg/SNAylSwzKJI/AAAAAAAAAm0/kbzkyhh5Nto/s1600-h/reveal2.png Wide hugs.