Translate

joi, 22 noiembrie 2007

Premiul Dan Moldovan pentru craftsmanship


Am trimis catre "forurile competente" aceasta propunere din partea noastra, a multora pentru care Pilu ramane in continuare Reperul. Parca Botarel a articulat-o exact asa... "pentru craft". Si nimic mai adevarat... nu am cunoscut pe nimeni mai neobosit in cautarea perfectiunii. Nu am cunoscut pe nimeni mai dornic de a fi impecabil in tot ce face.

Pentru cei care l-au cunoscut, Pilu a fost si va ramane referintza si constiintza creativa. Merita un premiu care sa-i poarte numele, cu prisosinta.
Aici, cu ai mei, cei care am impartasit bucuria de a lucra alaturi de Pilu intr-o perioada (si va ramane "Chief" al nostru pentru totdeauna), am ales deja un calificativ maxim pentru evaluat creatia - "i-ar fi placut lui Pilu".

Nene (caci asa ii spuneam, ca unui frate mai mare) sper sa nu iti parem patetici sau penibili. Dar ne-ai lasat brusc si nu prea stim ce sa mai facem.

6 comentarii:

blueshadow spunea...

sa fie cineva care chiar sa te auda.. si cineva acolo sus sa aiba grija de Pilu

Capa spunea...

acolo sus sunt convins ca Pilu va primi locul pe care il merita... noi eram impurii.
aici o sa avem grija sa fim auziti de cine trebuie.

okayo spunea...

korosy i . claudiu: am fost colegi, si acum sunt trist si probabil voi fi ceva vreme de acum inainte. este o veste pe care cu greu o pot sterge din memorie. imaginea lui, si amintiri din vremea cand eram la Grey mi-au revenit in memorie brusc, dar cu placere. a fost o perioada pe care o am ca reper tot timpul care a trecut de atunci. iar pentru mine el va ramane reperul in ceea ce inseamna pasiunea pentru advertising. au trecut ani, practic de atunci nu ne-am mai vazut insa am apreciat fiecare pas al sau si sunt mandru ca am avut candva posibilitatea sa colaborez cu el. simt o tristete fara limite. http://www.youtube.com/watch?v=DTCZZnFO0AI . Pilu sa mergi mai departe!

Capa spunea...

tristetea nu cred ca vom reusi sa o inabusim in vreun fel... ne-a lasat tuturor un asa mare gol, mai ales pentru ca ne dadea tuturor atat de mult... reusea sa ne inspire pe toti si doar daca vorbeam la telefon sau pe sms.
sper sa putem face lucruri in publicitatea romaneasca asa cum i-ar fi placut si lui.

Diana spunea...

Nu ştiu de-l va citi cineva, dar urlu către voi, astăzi e 15 MARTIE! Era ziua lui, Pilu ar fi împlinit... greşit, în sufletul meu Pilu mai împlineşte încă o primăvară.
Nu pot şi nu vreau să-l uit. Haideţi să nu-l uităm.

Anonim spunea...

Tare dor imi e sa l vad!