Translate

marți, 20 noiembrie 2007

PILU nu are cum sa moara!!!!

Imi frang mainile de o ora si nu stiu ce sa fac. As clipi des (pentru ca oricum nu pot vorbi), dar shocul nu mi-a lasat nici asta.

"A murit Pilu" m-a lovit ca o tomfa galactica vestea ingrozitoare... o tomfa data direct in dinti, de un Dumnezeu dement, care a luat-o razna in ultima vreme.

Pai ce-ai avut Doamne cu el???? Ce ti-a facut el???? Cel mai curat, mai corect si mai bun dintre pamanteni? 'Ai??? Ce-ai spus? Atac de cord??? Hai Doamne nu ti-e rusine??? Pai era cel mai calm dintre noi toti!! Intreaba pe cine vrei! Cum Doamne sa-l iei acum?????? In mijloc de treizeci???? De acasa, de la masa direct... hap! cu japca???? Da' cine te crezi????? Din mijlocul familiei.... abia nascuse Marcela al doilea copil!!!! Doamne, tu ai innebunit???? Sunt atatia nesimtiti in lume si tu tot p'astia buni ii lovesti???? Sa nu mi-o spui p'aia cu "ajunge intr-un loc mai bun ca incep sa urlu"!!! Dar locul asta pe care-l sfintea aici, ce'avea???

Ai cateva ore sa lucrezi la miracol... nu ma intereseaza ce faci (n-are cum sa-ti fie straina procedura) dar il aduci pe Pilu inapoi. Urgent!! Ca altfel nu mai vorbesc cu tine...

4 comentarii:

Sahara Penguin spunea...

Nu pot sa imi revin :((((((((((( nu are cum, ma...

Alexandra spunea...

eu inca nu cred :(.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

o tristete mai mare...

Capa spunea...

......... si eu caut inca, disperat, un buton de "undo" pentru ziua de ieri... :((((((
a fost mentorul unei generatii intregi... toti am fost echipa lui Pilu!!!

Sahara Penguin spunea...

dap. eu am inca sms-uri in telefon, de acum 3 ani... :( :( :( uf.