Translate

miercuri, 18 aprilie 2007

Si cand m-am trezit, trecuse o saptamana de cand m-am intors din vacanta...






Cred ca nu sunt singurul caruia i se intampla... Cum nu sunt singurul care parca mai ieri (acum o saptamana) vroia sa piarda singurul zbor direct dinspre Santorini inapoi catre Baneasa (cand i-au spus aerogara stiau ei ceva). Superba insula, puteti celebra acolo si Pastele Ortodox. Doar ca trebuie sa stiti ca micii greci, cu acest prilej, sunt mai rau k noi cu artificiile iarna... Culmea! la iesire din biserica te simti in fasia Gaza si intelegi brusc de ce trebuie interzise. Dar ei se amuza copios si dispar rapid pe dupa casute si acoperisuri, pentru ca stiu ca-i prilej de galceava cu romanii oarecum piosi si grecoaicele iesite toate gatite la "sa vada si sa fie vazute".
In sfarsit, stiu ca mai toti veti avea un deja vu la postarea pozelor mele, dar trebuie sa-mi enervez si eu cativa prieteni :).
Revin cu alte istorioare de acolo maine.

2 comentarii:

silvia g spunea...

da ma, bine, du-te tu in santorini si stai acolo la vilele alea scumpe de pe marginea stancii. lasa ca mergem noi in creta si facem o croaizera de o zi de 80 de euro pana acolo...

Capa spunea...

Mda... e bine in pielea mea :), ce sa zic.

Dar in Satorini nu sunt neaparat toate scumpe. Iti pot recomanda eu locuri (si e mai bine asa, intru evitarea dezamagirii) cu super-view si perfectul echilibru "value for money". Da, acest concept exista, traieste, se plimba printre noi.