Translate

marți, 1 noiembrie 2011

Publicitatea cauta talente! Dar care sa nu moara sperantze...

Cea de-a doua sesiune de admitere pentru editia de anul acesta a Scolii ADC*RO se afla pe ultima suta de metri.

Daca stii sa povestesti in imagini, sa schimbi mesajele din afise publicitare si sa compui propriul script pentru un spot TV, atunci intra pe site si rezolva brief-ul de admitere.

Tutorii Scolii cauta tineri creativi, determinati si curajosi. Daca crezi ca esti unul dintre ei, grabeste-te sa iti demonstrezi talentele pana luni, 7 noiembrie.

Ce trebuie sa faci? Sa vii cu niste super-idei care vor impresiona si cei mai tari directori de creatie. Scoala se adreseaza tinerilor care au calitati creative, sunt dispusi sa le demonstreze si sa munceasca pentru a le antrena. In permanenta. Caci performanta nu este acelasi lucru cu potentialul.

Poti sa ajungi, astfel, la: ADDV EuroRSCG, Cohn&Jansen JWT, Gavrila & Asociatii, Friends Advertising, GMP Advertising, McCann Erickson Romania, MRM Worldwide Bucuresti, Publicis si Odyssey Communication.

Aflata la cea de-a patra editie, Scoala a devenit deja un punct de reper pentru nivelul de pregatire al tinerilor care isi doresc sa lucreze in publicitate, acest standard ridicat fiind si motivul pentru care tutorii si organizatorii au decis organizarea unei noi sesiuni de admitere pentru aceasta editie.

Mai multe informatii gasesti pe www.scoalaadc.ro

Niciun comentariu: