Translate

vineri, 24 iulie 2009

Un petite peu du Cannes






Daca tot a inceput exodul de vacanta, arunc si eu o sugestie: Cannes.
Farmec de sudul Frantei cu mai mult bun simt decat fitze si cu un sentiment de implinire mult mai bogat decat impactul asupra bugetului (care apropos, daca nu sunteti atenti l-ati cheltuit la Mamaia).
Pe langa locurile cumva clare - Astoux & Brun (pe Rue Felix Faure, in continuarea lui Rue d'Antibes) pentru stridii, midii si fructe de mare minunate) sau La Cave (blv de la Republique ptr gust frantuzesc exact ca in carti)- eu v-as indemna catre un locsor de adevarata pierzanie voluntara in mrejele gastonomiei.

L'Alhambra - un restaurant a la provencale cu influenta spaniola (ca multe lucruri din Provence). Este pe Rue de Bateguier (il gasiti usor) aici va recomand cel mai bun miel din lume (clar, la distanta). Felul se numeste sugestiv: "Souris d’Agneau confite aux Thym et Romarin". Daca il insotiti cu un vin rosu - cum ar fi Chateauneuf de Pape, o sa va para vacanta cu totul altfel, o sa intelegeti de ce va lasati exploatati de sistemul capitalist in restul anului si, de fapt, de ce ne-am nascut.

In rest, "vous vous baladez" pe faleza si pe la pranz incercati in oricare carciuma un "spate de lup de mare" si un rose bine racit. Se pricep.
Admirati un yacht, plimbati-va cu unul sau luati un vaporas spre St Tropez. Si nimic. Cam asta ar fi secretul vacantei, ba chiar deviza familiei in ceea ce ma priveste (alaturi de My Beloved, of course): Rien il faut.

Vreau sa multumesc Dianei si lui Alex (finutilor dragi) pentru ca ei nu au uitat aparatul foto si am putut documenta un pic si escapada asta :-).

marți, 21 iulie 2009

She & The City






Pentru Andreea, pentru toti nervisorii ei mancati pe paine cu proiectul asta.
Respect.

Team and The City






Mai multe poze de acolo voi posta pe facebook, caci aici sunt oarescum limitat.
Ce va pot spune e ca daca aveti viza de stat musulman pe pasaport, o sa va puna un sticker (in Israel) si va treziti luati la intrebari de oricine prin aeroport care poarta o arma semi-automata :). Dar chiar si asa, printr-un ciur de controale, tot este de o groaza de ori mai civilizat decat aproape oriunde in alta parte. Jur.

I've been to Tel Aviv and all I got is this TV campaign

Ceva usor, cu fructe, de vara :-).
Acolo a fost senzational, are o super-viata orasul asta. Special mention: Neve Tzedek - cartierul artistic si Jaffa - orasul port vechi, parte din Tel Aviv acum.
Am cunoscut oameni extraordinari. Ce e super-tare acolo, e ca toti, dar toti oamenii de pe strada arata ca iesiti de la gym. Datorita armatei obligatorii de 2 ani toti sunt in super forma. Macar atat, ca altfel nu e prea fun sa te stii zilnic cu posibilitatea de a deschide fereastra fix cat sa intre o racheta. Pace! Si ei, oamenii normali, militeaza pentru asta.
Sunt foarte bucuros ca i-am cunoscut pe Roni Kleiner (regizorul) si casa de productie Gravity (special thanks and biggest hugs to Mor & Gill).
Mazeltov!

Ah, sa nu uit echipa noastra (in afara de subsemnatul): Dragos Ometita (art director), Cezar Panait (copywriter), Andreea Matei (ne lipsesti tare fata :) si Catalin Albu - client service, Razvan Mihai - strategic planner.

joi, 9 iulie 2009

Si sentimentul usor continua...

Pentru campania asta multumiri in primul rand alor mei de la Publicis: Silviu Nedelschi si Vali Petridean (group creative directors Orange), lui Liviu si nepretuitei Camelia Efrimov (THE audio-video department), casa de productie - Mitra Film (thanks Gabi Antal), regizor: Ohav Flantz si imaginea (D.O.P.) - Toby Hochstein. Mai ales lui Toby pentru ca mi se pare ca a reusit o super imagine (d'aia il luasem in the first place :), dar chiar i-a iesit... din pacate web-ul nu ii face dreptate, sper sa le vedeti si la TV).

Lighthearted is something we know as well :). Latest Orange campaign.

miercuri, 8 iulie 2009

Optimism 2009

http://www.optimism2009.evensys.ro

Evenimentul pomenit mai sus mi se pare mai potrivit ca niciodata a se intampla in Romania :-)!! La initiativa lui Cristi Manafu, se strang oameni de seama pentru a vorbi despre optimism, in tzara lui haz de necaz. Corect, sigur se poate mai mult.
Pentru mai multe detalii va rog accesati link-ul de mai sus, veniti la eveniment (Howard Johnson, dar am auzit ca s-au epuizat locurile) sau urmariti online :).
Ne vedem acolo!

marți, 7 iulie 2009

CNA si-a interzis propriul spot :-)

Nu vreau sa comentez prea mult, sa nu imi aud vorbe ca deh, de oftica. Chiar nu e cazul, sunt convins ca daca te atinge CNA-ul ai noroc mai mare cu campania (vezi cateva cazuri celebre de Effie :).
Adica recunosc si ei ce-i bun, chiar daca il interzic... asa isi arata ei dragostea. Cum este si cazul spotului alaturat, facut pentru CNA si facut foarte bine zic eu. Respect Hypno (regizor), Multimedia Est (casa de productie) si Sorin Psatta (consultant).
Ei, guess what? L-au interzis!! :)))))))))))))). Dupa aprobare si difuzare, normal.
Nu e posibil sa fie pusi copiii in asemenea ipostaze. Ca tocmai asta era ideea (chiar din brief-ul lor) probabil ca nu mai conta. Se asmutisera. Ce sa-i faci, culmea, chiar impotriva lor insisi, pe sine, se, s-...