Translate

miercuri, 7 ianuarie 2009

Organizatia Paramilitara pentru Romania Curata

Asta ne trebuie!

Sa ma explic. Cu cea mai recenta picatura peste buza paharului.
Evident, cum reusesti sa te bucuri de o vacanta frumoasa intr-atat incat sa ti sa faca dor si de acasa, cum te asteapta aeroportul romanesc (poarta de intrare in tzara, nu?) cu doua palme reci, sa te trezeasca din reverie.

Vorbesc despre tzeparii taximetristi care te intampina cu ecusoane facute la copiator si iti spun ca sunt si ei "de la Fly, domnu'... da' am masina aici, aproape in parcare... o sa vedeti, e mai ieftin". My ass.
Slava Domnului, nu ma mai destabilizeaza pretul, nu despre bani e vorba. Ci despre sentimentul ca ai fost violat. Mintit si tzepuit intr-un fel absolut penal... facut, fraiere... asta te scoate din minti si vrei sa ii scoti ochii cu mainile tale.

Bineinteles ca nu mai cad in capcana a doua oara (prima data imi spusese un amic sa incerc, cum ca ar merita... tzeapa, normal). Doar ca de fiecare data de atunci ma scoate din minti insistentza cu care vin peste tine si te mint in continuare si cu care navalesc precum corbii peste proaspat aterizatii. Imi vine sa iau o mitraliera si sa-i rad asa, la intamplare.
In anul asta de gratie tot nu-mi revin cum le reuseste genul asta de talharie mascata, intr-un aeroport care teoretic este mama securitatii si a procedurilor. Ce minister de transporturi, care politie??????

Pentru a cata oara, imi dau seama ca in acest stat daca nu te ajuti singur, nu ai nici o sansa. Drept urmare, o sa incep sa strang bani pentru punerea pe picioare a unei organizatii paramilitare (ca sa nu poata fi trasa Romania - saraca - de urechi de UE) si cu actiuni de tip IRA sau miscarea separatista basca sa curatam tzara de nesimtiti!!!
Sa avem cate o cagula si cate o mitraliera si sa curatam noi strazile... de manelisti, ghertzoi, tzepari, tzigani nasoi (exista si buni, asa cum exista si romani neasosi infecti)... de toti nemernicii. "The Cleaners".... hihi si nu e rock band, cantam la mitraliera. Da, cu zambetul pe buze, caci vom fi luat-o razna deja.

Sau.... "Legiunea 13".... ca tot ne vrem urmasii drepti ai Romei.

3 comentarii:

sebi spunea...

Draga Razvan ,
Nu stiu altii cum sunt dar eu cand imi aduc aminte de pionieratul in cusca jaguarului la yama , de vremurile de lupta trazitointestinale spre societatea de consum si acum imi vine sa urlu de fericire cand vad "realizarile" hidrei urbane.Daca se poate si mai aveti sa atasati un copy(l)writer mai batran asa ca mine , precum calul din poveste ce serveste o portie de jaratec , bineinteles pe baza de concurs caci cursa-i lunga , omatul mare , semne bune anul are !
PS . Daca vreti si aveti posibilitatea , adresa mea de e-mail este gorceas@yahoo.com , legionar in "Legiunea 13"

Capa spunea...

Heiiiiiiiiiiiiiiii, salutare brazar Sebi!
Amintirile tineretii noastre la Yama imi misca si acum inima si aproape imi incoltesc o lacrima de nostalgie. Insa deh, sic transit gloria mundi.
Am primit si email-ul tau, da-mi cateva zile de ragaz te rog. Sunt mega-super-alergat la inceput de an. Imi cer mii de scuze pentru intarzierea cu care raspund. Revin cat pot de repede.

Anonim spunea...

vorba multa saracia omului!
facem ceva sau ramanem asa calariti de toti neica nimeni?