Translate

vineri, 9 mai 2008

De ce n-as lipsi de la prezentarile publice ale Olimpiadelor Comunicarii

Discutam zilele trecute cu ai mei prin agentie si ma gandeam ce misto ar fi sa putem fi cateodata o musculita, o scama, ceva mic intr-o sala de conferinte la prezentarea de pitch a unei agentii concurente. Sa-i vedem in direct, in actiune. Sa-i vedem si pe ei cum fac sa-i mentina interesati si apoi convinsi pe oamenii din fata lor. Cat de formala sau nu este tinuta. Cati poarta sosete norocoase.... sau cum si ce?

Eh, uite ca exista un prilej de genul asta pentru toata lumea din jurul Olimpiadelor Comunicarii. Sa vina la prezentarea nu uneia, ci a 13 "agentii" concurente. Ca aspirant publicitar mi s-ar parea un prilej de neratat. Haideti sa vedeti cum/ sau cum nu se fac prezentarile in public. Sa vedeti o finala cat toate antrenamentele de pana acum. Sa fiti critici din cea mai confortabila pozitie. Sa puteti invata si din asta.

De asemenea, mi se pare un prilej extraordinar si pentru profesionistii/ seniorii din industrie. Aici poate fi gasit si, eventual, capturat talentul de care ne plangem ca ducem lipsa la recrutarea din piata.
Eu voi fi acolo. Sper sa va vad si pe voi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Impresii? :-)

Anonim spunea...

Riddle me this, hombrero: http://dadaisting.blogspot.com/2008/05/and-so-i-face-final-curtain.html

Te provoc la raspuns:)

Cu respect,
Bogdan.