Translate

vineri, 4 aprilie 2008

...si spotu'

Versiunea Agentiei pentru ultimul spot Renault. Este o co-promotie Renault Clio-Cosmopolitan, unde, special pentru fete, avem pachet de dotari plus accesorii de la Venera Arapu :). Cec dis aut.

10 comentarii:

IronMAN spunea...

genial ultima replica "mmmm... doar pentru feteeee"

Capa spunea...

puteti sa dati.... da... in versiunea initiala era fara voice over deloc, doar cu super.... dar ghici cine ne-a impins aici...

Anonim spunea...

melodia e din categoria inspiratinal, ce sa zic...

Capa spunea...

"inspiratinal".... cam dupa ce ma rog, ca sincer, la acest job, nu a fost cazul de "sound'alike"... sunt curios... nu-mi vine acum nimic in cap... poate m-a pacalit compozitoru'... :)

Pufossu spunea...

Mie personal mi se pare foarte buna piesa. Pare ca zice gay-gay-gay-gay-gay-gay-gay \:D/ ..bine, dupa 8-9 beri zice si "hipopotam-hipopotam-hipopotam..."
Mi-ar placea sa o fur de pe net, pardon... sa o cumpar de pe un site dedicat vanzarii legale de mp3-uri doar ca nu ii stiu numele... Ceva ajutor?

Capa spunea...

Salut, ma bucur tare sa aud ca va place melodia... zice ghe-ghe :)).... asa, ca o joaca, un fel de "nia-nia-nia" cum faceam cand eram mici... pentru ca e "doar pentru fete".
melodia este insa o ocmpozitie originala, am colaborat din nou excelent cu Edi Carcota.
o sa vedem daca o vom lansa si ca mp3 liber undeva pe net. trebuie sa vedem pentru ca fiind compozitie speciala pentru acest spot, drepturile apartin companiei Renault.

Anonim spunea...

Se poate gasi aceasta melodie?

Anonim spunea...

Foarte originala ce sa zic, macar fiti cinstiti si spuneti de unde v-ati inspirat: Shirley Temple - Song and Dance (The Littlest ReBeL) (1935)
E super melodia si este facuta de oameni clar talentati, roata nu se mai poate inventa, insa sa spunem adevarul domnilor!

IronMAN spunea...

busted!

poate ajuta un link:
http://www.geocities.com/Hollywood/Hills/8038/1songdce.htm

Anonim spunea...

Parca totusi este prelucrata putin. Are ceva "scule noi" pe acolo. Este intradevar Shirley, dar si ceva mai nou... Oricum, de la prelucrare pana la, citez, o compozitie originala...mai e mult. Nene Capa, compozitorul ala isi bate joc de matale. Sti vorba aia :

nia-nia-nia-nia-nia-nia....