Translate

joi, 10 aprilie 2008

Scoala de publicitate

Pentru ca se pare ca am fost inteles gresit pe alocuri, vin cu o clarificare.
Imi plac si sustin Olimpiadele Comunicarii pentru ca reprezinta un eveniment democratic (toata lumea are o sansa), cu vocatie pentru intreaga industrie a comunicarii.

Este adevarat, se pot cerne si ceva talente (uneori chiar remarcabile), care insa abia apoi urmeaza a fi strunjite. Din acest motiv, evenimentul este, daca vreti, o buna preselectie generala pentru industrie. Dar inca nu se califica nimeni drept bun profesionist dupa ce a trecut o proba la Olimpiade. Pregatirea abia pe urma incepe.

De aceea, recomandare pentru o scoala care sa pregateasca intr-adevar talentul... si nu mai e democratica, se da admitere (semnul bun al selectiei) este Scoala sustinuta de Art Directors Club Romania. Daca vreti sa treceti la "pro" va sugerez sa cercetati atent link-ul de mai sus.

Profesorii sunt alesi dintre cei mai buni si se face intr-adevar "scoala de concept". Aici veti simti diferenta dintre advertising ca si activitate extracurriculara si profesiune.

De asemenea, Gradinita Cannes este o alta buna scoala pentru pregatirea unor performeri in comunicare. Ia vedeti si asta!

6 comentarii:

Eduard spunea...

Cred ca ceva nu este in ordine cu site-ul sau am aflat prea tarziu, ca scria ca incepe deja pe 7 aprilie. Nu mai este posibila inregistrarea unui nou cont :(( Pacat, chiar m-ar fi interesat. Revin cu invitatia de a posta o parere vis a vis de ideea de spot pt Ziua Barbatului, pe blog-ul FIVIES. I just need more feedback...

Anonim spunea...

si mai sunt si cazurile in care esti admis la scoala "pro" dar nu esti considerat ok pentru olimpiade :)) se mai intampla si asa...

Eduard spunea...

Nu stiu cat e de relevant se spui, hoinarul. La admitere aia vut ceva, la OC ai avut alta tema si depinde cum ti-au iesit fiecare. La fel cum nu iti ies toate campaniile la fel de bine, asa si acum. PAREREA MEA.

o blonda cazuta... pe ganduri spunea...

Leapşa: Ia, dă mai departe! Prioritatea în trafic.

Să fluidizăm traficul cu politeţe. Dăruind prioritatea atunci când o avem. Dacă fiecare ar fi "politicos" la volan, am trăi într-o lume fără intersecţii blocate.

Tu unde ai dat prioritate?

RubiK spunea...

Noi, echipa Rubik, alaturi de iepurasul nostru, Cookie, iti uram Sarbatori fericite!

Anonim spunea...

quintiles storesiwoz anilvo discussing preface easiest examined advancements added reframed blurring
masimundus semikonecolori