Translate

luni, 7 aprilie 2008

Au fost preselectiile la Olimpiadele Comunicarii

Alaturi de onor colegii Matasel si Sam, am incercat sa vorbim cu fiecare echipa, sa inteleaga ce a facut bine si unde a luat-o pe aratura. Sper sa va fi folosit feedback-ul nostru, ati vazut cat ne-am straduit sa aveti o raza de lumina asupra rezolvarii pe care ati gasit-o voi.

In urma zilei de astazi, am ramas insa cu impresia ca sunt necesare doua precizari pentru orice olimpic la advertising:

1. Incercati sa construiti firesc urmarea creativa dupa ce ati gasit gandul strategic (am asistat la foarte multe "filme" diferite... care nu aveau un fir rosu de urmat). Evident, ajuta daca va propuneti sa nu spuneti cinci lucruri deodata, ci unul singur, dar cel mai interesant dintre ele.

2. Indrazniti mai mult! Daca nici macar in vis nu aveti curaj sa o pipaiti pe Pamela Anderson... (am vazut ca functioneaza mai bine o comparatie plastica) atunci e cam trist demersul creativ.
Se ocupa altii cu gasitul nodului in papura sau aducerea picioarelor pe pamant. Ca oameni de advertising de la voi se asteapta "nebunie".

8 comentarii:

Eduard spunea...

Feedback-ul a fost intr-adevar de foarte mare ajutor. Cand am plecat de la preselectie am spus: frate, chiar daca nu prindem finala, data viitoare rupem tot. Stim ce avem de completat, stim cum sa ne organizam mai bine si suntem si in finala :). Juriul a fost super tare, foarte energic, foarte dinamic, exact pe gustul meu. Ne vedem la Bucuresti si, "we like to play". Eduard - FIVIES IASI

Capa spunea...

pai ne vedem la Bucuresti, ca voi erati dintre cei aproape... bine cu tema :). si ma bucur tare sa aud ca feedback-ul a fost de ajutor. bafta in continuare!

o blonda cazuta... pe ganduri spunea...

inainte de a intra in sala, unul din bogdanii mei a inceput sa-mi spuna: "intri prima, zici buna ziua, noi suntem cutare, din cluj,blabla". era emotionat. ca altfel ar fi zis ca face el chestia asta, cu vorbitul. eu stiu sa vorbesc de la 2 ani [mama zice ca de la 7 luni, da'nu trebe s-o credem :p ] si de atunci vorbesc mult, cateodata si bine, dar niciodata nu stii cum reactionezi sub stres.
in fine, momentul in care s-a intamplat contactul vizual cu juriul, noi ne-am relaxat. pana si gheghe [care dormise vreo 2 ceasuri in ultimele 48 si de-abia mai raspundea la intrebari filozofice -gen "cum te cheama?"] s-a activat.
cand zici COMISIE, iti imaginezi niste mosi la cravata [nu ca as avea ceva cu cravatele!!!] cu bratele incrucisate pe piept si sprancenele incarligate.
In schimb, am dat de niste oameni degajati, haiosi, fara haine apretate si impresii date cu gel. Si felul asta de a va prezenta in fata noastra [care cu regrete, habar n-aveam cum se citesc numele voastre. la noi, la sat, ajunge info mai greu ;) ] a apasat un "play-button"
si chiar daca nu ne-am fi calificat, exerienta in sine a insemnat un exceptional lifting de curaj. Iar eu cred ca tocmai curajul e ceea ce lipseste tinerilor in ziua de azi, in frumoasa patrie.
Nu ca ne-ar fi pus Dumnezeu mana in cap, dar e foarte "fain" cand vezi cu ochisorii tai ca nu trebuie sa fii nici pui de senator, nici curva ca sa primesti un OK.

TeaM'Saga spunea...

E foarte fain ca ati acordat feedback. La urma urmei chiar si pemtru o echipa calificata e foarte important sa stie unde a procedat corect si unde nu. Iar cu atat mai mult pentru echipele ce nu au trecut in finala.

Esenta e sa avem ceva de invatat. Tocmai de aceea suntem foarte curiosi cum ar fi rezolvat membrii juriului birieful. In spiritul asta am lansat o leapsa pe blogul echipei. Tu cum ai fi procedat? :)

Stefan spunea...

Dupa cum am am zis si pe blogul lui Razvan Matasel, feedback-ul juriului m-a facut sa realizez ca tre` sa avem 1 tona de tupeu. Si vom avea, you'll see ;) Go Fivies!

Capa spunea...

Surori si frati, bravo... macar asa, ca v-a impins mai tare de al spate si tot a avut sens. Hasta la Feadback siempre :), abia va astept in etapa urmatoare!

Si pentru sora blonda cazuta pe ganduri :)... da, te poate mira dar in comunicare, in tara asta e poate singurul loc unde chiar traiesti si esti apreciat in functie doar de talentul si capacitatea proprie nu de altceva.... altfel te scuipa sistemul afara.

cum va spuneam, sunteti/ ajungeti in the right place. in regiune, advertisingul romanesc este chiar cel mai rasarit.

Eduard spunea...

Am postat pe blog-ul echipei http://fivies5.blogspot.com si pe blog-ul personal http://eduardsufaru.blogspot.com o idee, o parere personala asupra unui spot pentru ZIUA BARBATULUI!Invit pe Razvan Capanescu, participantii la OC, precum si pe oricine interesat de asa ceva sa o citeasca, si sa o slefuim impreuna!

Anonim spunea...

http://www.100datingwebsites.com