Translate

vineri, 28 septembrie 2007

MASTERPLAN 2007

Abemus plan!
Asta imi vine sa strig, cu bucurie, cand vad ca ne-am urnit si incepem usor sa luam si viteza cu strategic planningul in Romania - acest sofran nu-prea-gustat de managementul industriei noastre pana nu demult. Cei care se intampla sa fi fost colegi cu mine isi aduc aminte de obsesiile si cruciadele mele pe langa fiecare manager intru infiintarea si scolirea unui departament de strategie. Invariabil raspunsul era: "avem client service, ce nu va plac prezentarile lor?".

Nici n-are sens sa comentam, ce bine ca s-au schimbat lucrurile si mai nou avem si APG (Account Planning Group) Romania si un eveniment dedicat - MASTERPLAN 2007.
Aici, cu tot respectul, i-as aduce de urechi pe toti managerii din industrie care inca se mai pacalesc cu prezentarile de client service unde dupa demografice, urmeaza un swot si apoi o refrazare mai lunga a rationalului de creatie. Sunt lucruri asa evidente ca mi se bat prea multe cuvinte la gura si degetele o iau razna pe tastatura... d'aia sper ca evenimentul mai sus amintit o sa mai deschida un pic ochisorii inca adormitilor vechili de pe plantatiile publicitare (cinste organizatorilor).

V-as spune fo trei... motive pentru care merita sa veniti la MASTERPLAN 2007:

* Este primul eveniment care incearca sa intoarca strategia pe toate
fetzele si sa popularizeze planning-ul mai mult si la noi.

* Are printre invitati doi internationali care vor sustine doua
workshop-uri utile oricarui om de marketing si advertising: Jeffre va
atinge partea creativa a marketingului, iar Alain va vorbi de business
si accountability in marketing.

* Exista un concurs pentru studenti, iar cei cinci castigatori au sansa
sa participe la eveniment free of charge.

Unde mai pui ca e si cu Alexandrescu, Dan Petre, Varabiescu, astia. O sa fie misto. Sincer bravo lui Cristian Manafu, Razvan Matasel si Bogdanei Butnar pentru tot ce fac in sensul asta!

http://masterplan.evensys.ro

Niciun comentariu: