Translate

vineri, 27 martie 2009

spotul TV

aici... e versiunea pentru site.

dupa ce o sa intre si on air, o sa pot posta aici spotul in versiunea mai apropiata de adevarul agentiei.

http://www.ursusfotbal.ro

joi, 26 martie 2009

campania URSUS - Echipa Nationala de Fotbal






Dupa multe zbateri intestine dureroase, in sfarsit pot sa va povestesc despre noua campanie Ursus, cea dezvoltata pe platforma fotbal.

Am pornit in constructia campaniei de la un insight foarte puternic (zicem noi) - cum ca, mai ales in fotbal, am ajuns doua Romanii: una care crede si una care crede ca nu se poate. Pe aceasta dualitate am derivat apoi toate executiile.

Asa a fost rostita si prima fraza a campaniei - esti critic sau esti suporter? Pentru ca asta e problema. Ne-ar placea un stadion cum are Liverpool (oamenii, nu structura) care sa cante pana in ultimul minut (si in general mai abitir atunci cand ii este greu echipei). "You'll never walk alone" ar ramane un refren oarecare daca nu ar fi cantat de fiecare data din zeci de mii de inimi... pana in parcare si apoi pana acasa. Daca vrem ca ai nostri sa muste din dusman, ce-ar fi sa le dam si credinta ca o pot face. Credinta ca au o tzara intreaga in spate, nu doar o galerie tare'n injuraturi.
Si jucatorii, evident, vor avea de imbratisat aceeasi atitudine. Dar pe cuvant, ei sunt gata (am filmat si pozat cu ei).

Postez acum machetele de presa, maine va fi gata de emisie spotul TV.

Echipa - Mihai Barsan, Harry Ioncica si Laura Andrei - din partea Ursus Breweries - iar din partea Publicis, in afara de subsemnatu', Cristian Anton (art), Mihai Costache (a.k.a. Pirshu, copy), Camelia Efrimov - AV Producer, Ema Ionescu si Diana Dragomir (client service). Fotograf - Cosmin Gogu.

Revin cu credits pentru TV, cand postez spotul.